Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a legfrissebb rendelet alapján, a hatóságok szigorításokat vezettek be a pandémiára való tekintettel.
Kérjük Önöket, hogy fogászati ellátásra az alábbi szabályokat figyelembe véve jelentkezzenek:
•       A rendelőbe kizárólag maszkot viselve lépjen be!
•       Érkezés után rögtön mosson kezet a mosdóban vagy a recepción kihelyezett kézfertőtlenítővel!
•       Kérjük töltse ki MINDEN alkalommal az erre a helyzetre bevezetett kérdőívünket! (Covid 19 kontakt/szűrőlap).
•       A rendelőbe érkezéskor kollégánk meg fogja mérni az aktuális testhőmérsékletét! Kérjük ehhez járuljon hozzá ellenkező esetben az ellátást nem tudjuk garantálni. Amennyiben magas testhőmérséklet, légúti panaszok és tünetek valószínűsíthetőek, a kezelést el kell halasztani.
•       Amennyiben bármilyen betegség tünetét észleli magán (vagy közvetlen családtagján), mondja le az időpontját és kérjük egyeztessen kollégánkkal új időpontot!
•       Szemmel láthatóan beteg páciens kezelését az orvos megtagadhatja!
•       Rendelőnkbe csak időponttal rendelkező pácienseink léphetnek be, lehetőség szerint kísérő nélkül! Kérjük időpontot telefonon vagy e-mailben egyeztessen előre! Amennyiben kísérő mégis szükséges (pl. mozgáskorlátozottság, kiskorú gyermek, stb), úgy kérjük ezt a telefonban előre jelezzék, illetve a kísérőnek is szükséges kérdőív kitöltése, valamint a higiéniai szabályok betartása (kézfertőtlenítés, szájmaszk használata)!
•       A lehető legrövidebbre csökkentve a váróban tartózkodást, kérjük kezelés előtt pár perccel érkezzen.Túl hosszú várakozási idő esetén, vagy ha érkezésekor már maximális számú páciens várakozik a váróban, kollégánk megkérheti a rendelő előtti várakozásra.
•       Ha bármilyen oknál fogva nem tud megjelenni a kezelésen, kérjük JELEZZE időben!

Ezt az állapotot kizárólag az eljárásrend szigorú betartásával tudjuk fenntartani.
Rendelőnk működésében változásokat hajtottunk végre mind az Önök, mint a dolgozóink biztonsága érdekében, hogy ebben a nehéz időszakban is a megszokott, magas színvonalú ellátást tudjuk biztosítani.

Fokozott Higiéniai Etikett
Kedves Pácienseink!
A jelenlegi helyzetben egy FOKOZOTT HIGIÉNIAI ETIKETT betartására kérjük!
Mindenki egészsége érdekében kérem Önt az alábbi szabályzat maradéktalan betartására:
Rendelőnk kizárólag EGÉSZSÉGES páciensek számára látogatható. A „kicsit köhögök” vagy „csak az orrom folyik” sem elfogadható.
Betegség gyanúja esetén hívjon, vagy írjon, és a legnagyobb rugalmassággal igyekszünk a várható gyógyulása idejére időpontot találni az Ön számára.
Amennyiben beteg hozzátartozót ápol, kérem ebben az esetben is mondja le a kezelést!
A fokozott vírusveszély miatt ha a közelmúltban repült, vagy „fertőző ország”-ból érkezett, kérem ez esetben is értesítsen.
Kérem a mostani időszakban lehetőleg ne érkezzen kísérővel.
Érkezése után biztosítva van a fertőtlenítő szappan is, kérem haladéktalanul mosson kezet!
Egészségünk a közös érdekünk!
Megértését és együttműködését ezúton is köszönjük!