Dr. Mayer Szabolcs

Master of Science (M.Sc.) in Implantology and Dental Surgery

fog- és szájbetegségek szakorvosa 

konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

 

Rendelési idő: H: 14:00-20:00, K: 12:30-15:00, Cs: 12:30-16:00, P: 15:00-20:00

 

Soha nem feladatnak érzem egy paciens problémáját, hanem lehetőségnek, megtiszteltetésnek, hogy az adott fogászati problémáját rám bízva javítsak életminőségén vagy esztétikai szépségén. 

Ezért tisztelettel, alázattal és becsülettel vagyok a paciensek felé, ahogy a munkám iránt is.

Vezetőként még fontosnak tartom, hogy rendelőnk speciális gépparkja mindig a

legmagasabb szintet képviselje, és hogy kollégáimat, munkatársaimat újabb és újabb

ismeretek, diplomák megszerzésére ösztönözzem.

Nemkülönben magamat is, különösen a fogászati implantológia területén a 2000-es

évtől szinte minden szakirányú továbbképzést, előadást megragadok tudásom szinten tartása érdekében.

Dr. Biczó Adrienn

fog- és szájbetegségek szakorvosa

konzerváló fogászat és

fogpótlástan szakorvosa

 

Rendelési idő: H-SZ-CS: 9:00-15:00, K: 14:00-19:00

 

Mayer Szabolcs doktor úrral immáron 17 éve, az Evidental csapatában 4 éve dolgozunk együtt teljes egyetértésben, remélhetőleg még hosszú-hosszú évekig, biztosítva ezzel a páciensek családias hangulatú, teljes körű fogászati ellátását.
Pácienseink bátran fordulhatnak hozzám főként bonyolultabb gyökérkezelésekkel, illetve esztétikai, konzerváló fogászati-fogpótlástani problémákkal. Legfőbb célunk mindig a pácienssel, arcunkon egy-egy  mosollyal, együtt kimondani : Ezt a fogat is megmentettük! 
Szeretettel és persze mikroszkóppal várom rendelésemen!

Dr. Dömény Rita

fog- és szájbetegségek szakorvosa

gyermekfogszakorvos

fogszabályozó szakorvos

 

Rendelési idő: K: 9:00-15:00, P: 15:00-19:00

 

Gyermekfogorvosként fontos feladatomnak tartom a gyermekek bizalmának elnyerését, az ismeretlen helyzetből származó vagy esetleg korábbi rossz tapasztalatok miatti félelmeik oldását. Ezért rendelőnkben lehetőséget  biztosítunk arra, hogy a gyermekek beszélgetve, játszva ismerhessék meg a rendelői környezetet, így csökken a kezelés előtti drukk. Továbbá, kollégáimmal közös célunk, törődéssel és türelemmel elérni, hogy a gyerekek is fontosnak tartsák a gyógyítás perceit.

Fogszabályozó szakorvosként természetesen nemcsak a rágófunkció javítását, a torlódások feloldását tartom szem előtt (ezzel csökkentve a fogszuvasodás kialakulásának lehetőségét), hanem az esztétikus mosolyt is. A mai korszerű fogszabályozási technikákkal, ha a fogazati eltérés ezt indokolttá teszi, már korai gyermekkorban vagy akár felnőttkorban is eredményes kezelést tudunk nyújtani. Ráadásul, a rendelőnkben elérhető korszerű készülékeknek köszönhetően a fogszabályozó viselés időszakában figyelembe tudjuk venni az esztétikai és a kényelmi szempontokat egyaránt.

Dr. Jakó Éva

fog- és szájbetegségek szakorvosa

konzerváló fogászat

és fogpótlástan szakorvosa

dento-alveolaris sebész

 

Rendelési idő: H, CS: 15:00-20:00, SZ: 9:00-14:00

 

Munkám során mérvadónak tartom a precíz szakmai munkát, az oldott, nyugodt légkör megteremtését, és a bizalmon alapuló, tartós orvos-páciens kapcsolat kialakítását.

Evidental fogászati rendelőben lehetőségem van arra, hogy a konzultációkra kellő időt fordítsak.

Nagyon fontosnak tartom, hogy a felvilágosítás során megértsék miért, mi miatt adódott jelen fogászati problémájuk kialakulása. Mi várható a kezelés közben, hogyan orvosoljuk a problémát, és az otthoni gyógyulási időben mik az egyéni, személyre szabott betartandó utasítások.

Ezen felül minden esetben pacienseimet biztosítom arról, hogy a beavatkozást követően a lábadozási idő alatt bármilyen felmerülő probléma esetén kollégáim a hét minden napján rendelkezésre állnak.

Dr. Mártha Szabolcs

konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

Rendelési idő: H: 15:00-19:00, K-SZ: 15:00-20:00, CS: 9:00-15:00, P:13:00-19:00

Precíz hozzáállással, precíz munka készül. Ezért is mutatok különösen nagy érdeklődést a mikroszkóppal való kezelésekre.

Számomra minden esetben az első, hogy érthetően mondjam el az adott fogászati probléma okát, azt követő beavatkozás módját, kezeléssel kapcsolatos kockázati lehetőségek rizikóját.

Forduljon bizalommal hozzám, ahol az első konzultációs időpont alkalmával árajánlatot kap, amely tartalmazza egyben a fogászati beavatkozás időrendi kezelését is.

Dr. Tóth Péter

Parodontológus

Rendelési idő: H: 15:00-20:00, CS:14:00-20:00

Fogászat egyik speciális ága, a parodontológia.A fogágybetegség, orvosi néven parodontitis (közismert nevén fogínysorvadás) a fogat körülvevő szövetek baktériumok okozta gyulladásos megbetegedése. A fogágybetegségekre specializálódtam és tettem 2012 évben szakvizsgát. Ahhoz, hogy a terápia hatékony legyen és, hogy az eredmény tartós maradjon, a páciensek együttműködése elengedhetetlen. Ezért nyújtok segítséget és adok tanácsot a megfelelő otthoni szájápolás elsajátításában, és az ellenőrzések során nyomon követjük, hogy ez hatékony is maradjon.

Szabó Szilvia

Dentalhigiénikus

14 éves szakmai tapasztalattal várom szeretettel a régi és új pacienseinket. Klinikai fogászati higiénikusként fontosnak tartom, hogy minden korosztály különböző szájhigiénés problémáját megfelelő módon kezeljük. Itt az Evidental fogászati központban az orvos team is segíti munkámat, így akár megelőzésben vagy már egy fennálló problémával fordul hozzám, biztos kezekben van. A beavatkozásokon kívül segítek a helyes szájhigiénia kialakításában, tanácsot adok az otthoni szájápolási eszközök megfelelő kiválasztásában.

Dr. Regős Hedvig

konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

Rendelési idő: H:9:00-14:00, P:9:00-13:00

Fogorvosi diplomámat 2005-ben vehettem át a Pécsi Tudományegyetemen. 2008-ban megszereztem a „Konzerváló fogászat és Fogpótlástan” szakvizsgát. Ezt követően egy nagy forgalmú budapesti magánrendelőben kezdtem el dolgozni, ahol a nagy számú magyar és külföld páciens ellátása során nagy gyakorlatot szereztem a különböző típusú fogpótlások és a fogmegtartó kezelések elvégzése terén.

Különösen közel állnak szívemhez az esztétikai fogászati kezelések, főként fémmentes pótlások, betétek, kerámia héjak készítésében lelem örömömet.

Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a nyugodt légkör megteremtésére, jó személyes kapcsolat kialakítására és a páciensek teljes körű tájékoztatására.