Az Evidental Fogászati Központ Budapest XI. kerületének centrumában / Újbuda Központ / szeretettel várja Önt és családját széleskörű, kiemelkedő színvonalú fogászati ellátásával.

Hisszük, hogy a szakorvosaink tudása, empátiája tette azt lehetővé, hogy a rendelő már 2013 óta zavartalanul működik.

A rendelő csapata különösen fontosnak tartja a fogak egészségének megőrzését, és az esztétika mellett a rágófunkció ellátását, ami szorosan kapcsolódik a testi/lelki egészség megőrzéséhez!

Fogorvosaink szakértelemmel, elhivatottsággal, több éves tapasztalattal végzik munkájukat, amennyiben ez lehetséges a páciensek egyéni igényeinek figyelembevételével.

Dr.Mayer Szabolcs vezető fogorvos és kedves orvosai a hosszú évek alatt megszerzett tapasztalataik, empatikus hozzáállásuk a garancia az igényes, magas színvonalú munkára.

 Dr.Mayer Szabolcs 1994 óta dolgozik azon, hogy rendelőjében a legmagasabb szintű eszközparkot biztosítsa a saját és orvosai tökéletes munkavégzése érdekében és Önnek kedves leendő paciensünk –   ez igazolja szakmai szeretetét és elhivatottságát.

Mit is jelent ez az Ön számára? 

Megfelelő kezelések egyik legfontosabb alapfeltétele az, hogy a fogorvos egyértelmű képet kapjon az Ön fogainak állapotáról.

A rendelőben Soredex  Cranex 3D  típusú röntgenberendezés található mely egyaránt alkalmas panoráma, OP felvétel készítésére,/ahol a páciens összes foga látható/, mind Teleröntgen / fogszabályozáshoz / és a 3 dimenziós CT kép létrehozására / implantáláshoz, gyökérkezeléshez /. Így nem kell önnek azon fáradni, hogy ezt utánjárással és az idejét vesztegetve máshol készíttesse el. 

A teleröntgen a fogszabályozási kezelések egyik nélkülözhetetlen része, ugyanis a fogak és az arccsontok helyzete egyszerre elemezhető rajta.

Fogászati CT (CBCT) lehetővé teszi a legpontosabb diagnózis felállítását, és a személyre szabott kezelések megtervezését fogai kezelésekor. A minden részletre kiterjedő diagnózis különösen fontos azokban az esetekben, ha csontpótló beavatkozásokról vagy implantátumok beültetéséről van szó.

Sőt egyes fogágybetegségek és szájsebészeti beavatkozások esetén is elengedhetetlen a pontos és tökéletes diagnózis. Ezekben az esetekben tud megoldást nyújtani a 3 dimenziós fogászati CT felvétel! 

Ezeken a korszerű gépeken kívül az is elengedhetetlen, hogy a rendelőben kis röntgenfelvétel is készülhessen  egy-két fog tüzetesebb vizsgálata céljából. Periapicalis felvételeket elsődlegesen a gyökér csúcsi részének és a körülötte lévő csontállomány ábrázolására is alkalmazzuk.

Ezeket a radiológiai szolgáltatásokat biztosítjuk azon kedves pacienseknek is, akik csak a röntgenfelvételre tartanak igényt. Őket telefonos időpont egyeztetés alapján várjuk rendelőnkben.

Minden fogászati szakterületen elengedhetetlenek a radiológia készülékek.

  • Konzerváló fogászat és fogpótlástan
  • Dento-alveolaris sebészet
  • Fogszabályozás
  • Gyermekfogászat
  • Fogpótlástan
  • Endodoncia
  • Paradontológia

GLOBAL  operációs sztereo mikroszkóp / USA/

Kiemelt figyelmet  fordítunk a fogak megtartására, ezért az endodonciai kezelések során a szuvasodás következményes megbetegedéseinek tökéletesebb, hosszabb távon is sikeres ellátása miatt mikroszkópos gyökérkezelést alkalmazunk, amely során 6 lépésben változtatható a nagyítás, így fokozott kontroll mellett történhetnek a gyökérkezeléses beavatkozások. Nagyban növekszik a fog megtartásának esélye és kiszámíthatóbb lesz az eredmény, a precíz, akár

25x mikroszkópos nagyítás mellett.

A fogászati mikroszkóppal való kezeléssel jelentősen kevesebb ép foganyagot veszít el a páciens, de nem csak ezen a szakterületen nyújt segítséget a mikroszkóp.

Egyaránt használjuk konzerváló fogászati kezeléseknél és konzultációk alkalmával is ugyanis a fogak állapotáról a mikroszkóp felvételt is készít, amit az orvos a monitoron Önnek szívesen prezentál, igény szerint pedig e-mailben csatolja a kezelési tervéhez.

Carestream oral scanner 

(fogak, szájüregi képletek digitalizálására alkalmas készülék)

A digitális lenyomatvétel lényege, hogy hagyományos

lenyomatkanál, lenyomati anyagok nélkül, – amely sajnos sok esetben kiváltja a garatreflexet, ezzel irritációt és fizikális kellemetlenséget okozva – intraorális szkennerrel  hozunk létre digitális lenyomatot, azaz képfelvételeket készítünk a kialakított, megmunkált fogfelületekről.
A fogazat digitalizált, élethű másolata (virtuális modell) azonnal, a páciens szeme láttára megjelenik a monitoron, ráadásul 3D-ben, színesben.

Rögzített, azaz fix fogpótlásokat készíthetünk digitális lenyomatvétel segítségével:

  • inlayek, onlayok
  • fém vázas, vagy fémmentes esztétikus koronák, hidak
  • implantátumra készülő fogpótlások

 

Praxislaborunkban egy olyan CAD/CAM berendezéssel dolgozunk, mely fémmentes koronákat állít elő. A páciens fogairól egy virtuális lenyomat készül, mely alapján a számítógép kifaragja a megtervezett fogpótlást.

Dr.Mayer Szabolcs így tette lehetővé, hogy a pontos, gyors, precíz munkavégzés a mi munkánkat is akadálymentessé tegye Önért, Önökért és Családjukért ,hogy biztonságban, kényelemben és megértésben végezzük a fogászati beavatkozásokat!

Forduljon bizalommal hozzánk, ahol az első konzultációs időpont alkalmával árajánlatot kap, amely tartalmazza egyben a fogászati beavatkozás időrendi sorrendjét is.

Ahogyan a paciensek, úgy orvosai és asszisztensei is fontosak dr.Mayer Szabolcs számára, hisz abban, hogy egy kiegyensúlyozott, jó kollegialitásban dolgozó társaság teremti meg a feszültségmentes fogászati légkört.